Komma igång med ditt PlayStation

Du hittar Viaplay-appen under TV/-Videotjänster i huvudmenyn på ditt PS3 och under TV & VideoPS4. Skulle appen saknas kan det bero på att ditt Playstation har en utdaterad mjukvara. För att uppdatera beger du dig till Inställningar i huvudmenyn. Väl där väljer du Uppdatering av systemprogramvara om du använder PS4 och Systemuppdatering –> Uppdatera via Internet om du kör med PS3.

Vid programuppdatering blir du som regel utloggad ur Viaplay-appen, varpå du behöver logga in på nytt. Om du är osäker på hur du går tillväga kan du spana in vår guide här.

Tänk på att du även behöver bara inloggad på PlayStation Network (PSN) för att appen ska fungera. Det räcker med ett vanligt PSN-konto så du behöver alltså inte ha PlayStation Plus.

Appen ser ut enligt bildexemplet nedan. Huvudkategorierna finner du under startmenyn uppe till vänster.

startsida