Köpfilm på Viaplay

Vi vill att du alltid ska ha tillgång till dina favoritfilmer här på Viaplay. När du genomfört ditt köp finns filmen tillgänglig i kategorin Köpta filmer så att du kan titta på den när du vill – och flera gånger om.* Du kan dessutom nyttja vår offline-funktion som gör det möjligt att ladda ner filmen för att sedan titta helt utan internetuppkoppling.

Hyr & köpfilmer finns tillgänglig både för dig som har ett aktivt abonnemang och för dig som endast vill titta då och då. Du kan smidigt registrera ett tomt användarkonto hos oss i samband med ditt köp. Videon nedan visar hur du genomför en beställning i inloggat läge.

*Viaplay reserverar rätten att sluta stödja föråldrade format och teknologier; du kan ladda ner eller streama en film när du vill, men enbart till en enhet som är kompatibel med och stöds av Viaplays aktuella processer och protokoll. I dagsläget stöds iOS- och Android-enheter för nedladdning.

Du kan läsa mer om Viaplay Hyr & köpfilmer här.