Kostnadsfri provperiod på Viaplay

Titta fritt i 2 veckor med Viaplay-paketet!

Du kan titta direkt på obegränsat med tv-serier och filmer genom att streama via internet till din Smart TV, läsplatta, mobil, spelkonsol, PC/Mac, Apple TV, Android TV och via Chromecast.

Provperioden är aktuell till paketet Viaplay vilket inkluderar filmer och serier på tjänsten. Vill du även ha tillgång till sportevent behövs Viaplay Sport alternativt Viaplay Total. Dessa paket debiteras direkt i samband med köpet. För mer information gällande sporten kan du klicka här: //viaplay.se/package_sport

Om du vill fortsätta använda Viaplay efter friperioden behöver du inte göra någonting, ditt abonnemang fortsätter så länge du vill! Viaplay-abonnemang betalas för 30 dagar i förväg och du kan när som helst avsluta abonnemanget online på hemsidan, eller genom kontakt med vår kundservice. Här kan du kika på hur du går tillväga för att säga upp paketet: //kundservice.viaplay.se/saga-upp-paket

Vi har inga långa avtal och inga uppsägningsavgifter.
Registrera dig för att komma igång!