Vad kan vi hjälpa till med?

Du kan också leta bland Vanliga frågor & svar nedan.

Kostnadsfri provperiod på Viaplay

Titta fritt i 2 veckor med Viaplay-paketet!

Du kan titta direkt på obegränsat med tv-serier och filmer genom att streama via internet till din Smart TV, läsplatta, mobil, spelkonsol, PC/Mac, Apple TV, Android TV och via Chromecast.

Provperioden är aktuell till paketet Viaplay vilket inkluderar filmer och serier på tjänsten. Vill du även ha tillgång till sportevent behövs Viaplay Sport alternativt Viaplay Total. Dessa paket debiteras direkt i samband med köpet. För mer information gällande sporten kan du klicka här.

Om du vill fortsätta använda Viaplay efter friperioden behöver du inte göra någonting, ditt abonnemang fortsätter så länge du vill! Viaplay-abonnemang betalas för 30 dagar i förväg och du kan när som helst avsluta abonnemanget online på hemsidan, eller genom kontakt med vår kundservice. Läs mer om hur du avslutar ditt paket här.

Vi har inga bindningstider eller uppsägningsavgifter. Registrera dig för att komma igång!

Skaffa Viaplay