Ljudformat

Viaplay stödjer Dolby Audio på alla enheter som klarar av det, dvs Apple TV, Chromecast, Smart-TV’s, Xbox One, Playstation 3/4, Safari på Mac och Edge på Windows.

Vi erbjuder idag tusentals titlar med Dolby Audio i 5.1 och så gott som samtliga titlar i HD levereras med 5.1 mixat ljud från våra studios – därav ökar antalet titlar med Dolby Audio löpande.

För att fullt ut dra nytta av och få en ännu bättre filmupplevelse krävs en hembioanläggning med stöd för Dolby Audio.