Logga in med Facebook

Nu finns möjligheten att ansluta ditt Viaplay-konto till Facebook så att du snabbt och enkelt kan logga in på Viaplay med dina Facebookuppgifter. Är du redan kund kan du gå in till ”Mitt Konto” som du hittar under ditt namn högst upp till höger när du är inloggad via en dator. Under dina personuppgifter trycker du på Koppla till Facebook och följer sedan instruktionerna i rutan som dyker upp. Är du ny kund får du redan vid registreringen möjlighet att Skapa ett konto med Facebook.

Notera att om du befinner dig på en plats som blockerar Facebook (exempelvis på en arbetsplats) kommer du inte kunna använda den metoden för inloggning på Viaplay, då kan du istället logga in direkt till Viaplay. Då använder du den e-postadress du angav vid registreringen, lade du inte till något lösenord kan du klicka på ”Har du glömt lösenordet?” och följa instruktionerna i mejlet du då får.

Skulle det vara så att rutan bara står och snurrar när du försöker ansluta ditt konto till Facebook kan du säkerställa att din webbläsare tillåter popup-fönster.