Logga in på Viaplay

För att kunna börja använda Viaplay, måste du först logga in på ditt konto. Har du inget konto, kan du skaffa ett på vår hemsida.  Vid inloggning använder du mailadress och lösenord som du valt när du skapade kontot. På Smart TV, Apple TV och spelkonsoler kan du välja att logga in med en kod istället. Detta för att du ska slippa knappa in dina användaruppgifter bokstav för bokstav med fjärr-/handkontrollen.

Dator, mobil & surfplatta

På en dator, mobil och surfplatta loggar du in med din mailadress och lösenord. Om du har glömt ditt lösenord, klicka här för att nollställa lösenordet.

Har du tidigare kopplat ditt konto till Facebook kan du också logga in på Viaplay via Facebook. Klicka på Logga in med Facebook och följ instruktionerna.

Smart TV och spelkonsoler

På Smart TV och spelkonsoler kan du välja logga in på det traditionella sättet med mailadress och lösenord eller med en engångskod.

Med mailadress och lösenord kan du bara knappa in dina uppgifter med din fjärr-/handkontroll och logga in.

Loggar du in med engångskoden kommer du se en kod som består av fyra tecken på TV:n. Surfa sedan in på viaplay.se/activate på en annan enhet så som mobil, surfplatta eller dator. Knappa in koden du ser på din TV och logga in på din enhet. Efter några sekunder loggas din Smart TV eller spelkonsol in automatiskt.

Apple TV

När du loggar in på din Apple TV behöver du använda en dator, mobil eller surfplatta.

Surfa in på viaplay.se/activate och mata in koden som du ser på din TV. Koden består av fyra tecken och kan innehålla både bokstäver och siffror. Efter att ha aktiverat koden, följ instruktionerna och logga in på ditt konto. Din Apple TV kommer loggas in automatiskt inom några sekunder.

Har du glömt lösenordet på ditt konto kan du nollställa det här.