Logga in via Facebook-knappen försvinner

Den sista april försvinner funktionen ”Logga in via Facebook”. För dig som har kopplat Viaplay till Facebook betyder detta att du behöver ställa in ett valfritt lösenord. Läs mer nedan på vad detta innebär.

Hur ställer jag in ett nytt lösenord?

Klicka på Logga in som vanligt och välj Har du glömt lösenordet? du blir då slussad vidare till ett flöde för att återställa ditt lösenord. Kom ihåg att den e-postadress som är ditt användarnamn är samma e-postadress som du har registrerat på Facebook.

Vad är mitt användarnamn?

Ditt användarnamn är den e-postadress du har registrerad på Facebook.

När måste jag ställa in ett lösenord?

Vi rekommenderar att du ställer in ditt lösenord snarast möjligt. Funktionen ”Logga in med Facebook” kommer att finnas tillgänglig till slutet av april.

Vad händer om jag inte ställer in lösenordet innan sista april?

Om du inte har möjlighet att ställa in ett lösenord innan funktionen tas bort kan du enkelt göra det i efterhand. Gå till viaplay.se och klicka på ”har du glömt lösenordet?”, eller klicka här.

Fyll i den e-postadress du har registrerat på Facebook och klicka på Skicka mejl till mig.

Följ instruktionerna i mejlet och börja sedan titta som vanligt!