Ny Viaplay-app till Xbox One

Vår nya och förbättrade Xbox One-app finns att hämta nu! Vår tidigare app kommer att stängas ner under sommaren, därför behöver du ladda ner Viaplay-appen märkt med [new] från Store i din Xbox för att fortsätta titta. Om du inte hittar den nya appen via ”sök” kan du lokalisera den genom att gå till ”New apps” istället.

Ta del av de senaste funktionerna direkt och ladda ner appen redan idag, sedan kan du ta bort den gamla appen.

1. Gå till Store i ditt Xbox One
  2. Hitta Viaplay-appen märkt med [new].
  3. Ladda ner appen och börja titta.

Så här tar du bort den tidigare appen:

1. Tryck på Start-knappen på kontrollen (nr 1 på bilden nedan).
  2. Gå till ”Mina spel och appar”
  3. Scrolla till Viaplay-appen
  4. Tryck på ”hamburgarknappen” (nr 2 på bilden nedan).
  5. Välj alternativet ”Avinstallera”. Klart!