Paradise Hotel

Dramaprydda serien Paradise Hotel är tillbaka och det är dags för nya förväntansfulla deltagare att checka in på hotellet.

Säsongens Paradise Hotel inleds den 3 september och det kommer återingen fylla skärmarna med massa spänning. I vanlig ordning får vi följa deltagarna i intriger, fester och inte minst parceremonier. Häng med!

Nya avsnitt måndag-onsdag kl. 17.00 med undantag för första och sista veckan samt onsdagarnas parceremonier.