Paradise Hotel ny säsong

Dramaprydda serien Paradise Hotel är tillbaka och det är dags för nya förväntansfulla och vissa redan bekanta deltagare att checka in på hotellet.

Vårens Paradise Hotel har startat igång den 4 mars och kommer återigen fylla skärmarna med massa spänning. I vanlig ordning får vi följa deltagarna i intriger, fester och inte minst parceremonier. Häng med!

Under första veckorna kommer nya avsnitt finnas på Viaplay & Viafree måndag till onsdag efter kl. 15.
Från och med den 15:e april
kommer måndagens avsnitt släppas redan efter midnatt natten till måndag. Tisdagens och onsdagens avsnitt läggs till på Viaplay efter föregående avsnitt har visats på TV3 (kring 23 tiden). Dagens avsnitt kommer även finnas på Viafree efter kl. 15.