Paradise Hotel säsong 11

Dramaprydda serien Paradise Hotel är tillbaka och det är dags för nya förväntansfulla och vissa redan bekanta deltagare att checka in på hotellet.

Höstens Paradise Hotel har startat igång den 2:a september och kommer återigen fylla skärmarna med massa spänning. I vanlig ordning får vi följa deltagarna i intriger, fester och inte minst parceremonier. Häng med!

Under första veckorna kommer nya avsnitt finnas på Viaplay & Viafree måndag till onsdag efter kl. 15. Avsnittet visas även på TV3 mån-ons kl 22.00.

Skaffa Viaplay