Paradise Hotel ny säsong

Dramaprydda serien Paradise Hotel är tillbaka och det är dags för nya förväntansfulla och vissa redan bekanta deltagare att checka in på hotellet.

Vårens Paradise Hotel har startat igång den 4 mars och kommer återigen fylla skärmarna med massa spänning. I vanlig ordning får vi följa deltagarna i intriger, fester och inte minst parceremonier. Häng med!

Under första veckorna kommer nya avsnitt finnas på Viaplay & Viafree måndag till onsdag efter kl. 15.