Paradise Hotel

Dramaprydda serien Paradise Hotel säsong 9 är tillbaka och det är dags för nya förväntansfulla deltagare att checka in på hotellet.

Säsongens Paradise Hotel inleddes den 3 september och det kommer återingen fylla skärmarna med massa spänning. I vanlig ordning får vi följa deltagarna i intriger, fester och inte minst parceremonier. Häng med!

Uppdatering: Säsong 9 sändes under hösten 2018, alla avsnitt finns att titta på Viaplay.