Pay Per View: Groves vs Eubank Jr

Den 17:e februari ställs George Groves och Chris Eubank Junior för första gången mot varandra – detta i en kamp om en plats i super-mellanvikts-finalen där mäktiga  Muhammad Ali Trophy tilldelas segraren.

Groves kommer i denna fight även försvara sin WBA super-mellanvikt-titel. Vinnaren möter sedan segraren av Smith och Brähmer i finalen.

Klicka här för att beställa fighten Groves vs Eubank Jr!

Hur köper jag fighten och hur ser jag att jag har tillgång till eventet?
Du kan köpa fighten på vår hemsida via en dator. Tryck på den gröna knappen ”Köp för 499 kr” på följande sida: https://viaplay.se/ppv. Du kan kontrollera att du kommer åt fighten genom att trycka på uppspelningsknappen. Om du har köpt fighten dyker en klocka upp som räknar tiden till boxningseventets start. Om du inte har köpt fighten skickas du istället till beställningssidan för eventet.

Ingår fighten i paketet Viaplay Fighting, Sport eller Total?
Nej. Evenemanget erbjuds endast som pay-per-view. PPV-event är exklusiva och kan av rättighetsskäl inte inkluderas i våra ordinarie paketlösningar.

Behöver jag ha ett aktivt Viaplay-paket för att se eventet?
Nej, för att beställa eventet behöver man inget aktivt abonnemang. Vid köpet registrerar du ett användarkonto som du loggar in med på plattformen du vill se fighten genom.

Kan jag se fighten igen / hur länge kan den ses?
Du kan titta på fighten så många gånger du vill inom 48 timmar från sändningsstart räknat. Efter 48 timmar tas eventet bort från sporttablån.

Fighternas sändningsordning:

Galan startar kl.20.00.

• Zach Parker vs. Adasat Rodriguez
  • Tommy Langford vs. Jack Arnfield
  • Ryan Walsh vs. Isaac Lowe
  • George Groves vs. Chris Eubank Jr