Premier League på Viaplay

Har du något av våra sportpaket har du möjlighet att följa en av världens mest underhållande ligor – Premier League. Under helgerna är det fotbollsfest på Viaplay där vi ramar in matcherna med studiosändningar tillsammans med intervjuer, analyser och reportage. Du kan se matcherna på en rad olika plattformar (Smart TV, dator, iPad etc) – här kan du läsa mer om våra stöttade enheter.

Varför visas inte alla matcher live?

Enligt avtal med Premier League har alla europeiska TV-bolag möjlighet att visa en parallell match live åt gången. Parallella matcher innebär både matcher som har samma starttid och två matcher som är igång samtidigt.

Hur bestäms vilka matcher ska visas live?

När det kommer till vilka matcher som sänds live så följer vi BT och SKY Sports sändningar, förutom på lördagar kl 16 då valet av matchen görs av Viasats fotbollsredaktion.

Från vilken tid finns eftersändningarna tillgängliga?

Eftersändningarna går att spela upp först när dagens sista Premier League-match är färdigspelad. Eventen finns tillgängliga i efterhand via vår sporttablå på samtliga plattformar, med vissa undantag. Här kan du läsa mer om funktioner på våra plattformar.

Jag vill inte beställa ett abonnemang, kan jag istället köpa enstaka matcher?

Nej, vi erbjuder inte Premier League-matcher som PPV. Alla matcher kan ses med ett sport paket.