Prisjustering för ditt sportpaket

Den 13 mars 2020 sänktes priserna på Viaplay Sport och Viaplay Total paketen till 109kr/månad. Denna justering gjordes på grund av flertalet inställda/uppskjutna sportevenemang på grund av coronapandemin. Vi är nu glada över att flera sporter har sparkat igång igen och fler startar inom kort. Premier League har annonserat sitt start datum för den 17e juni och Indycar från första veckan i juni. Utöver det är Nascar, Bundesliga, Superliga och UFC är redan igång!

Jag har blivit debiterad den 1:a juli och känner inte igen det?

Den 1:a juni skickade vi mail till alla sport-kunder om att vi kommer återgå till vanliga prispunkter på våra sport-paket. För våra befintliga kunder kommer priserna återgå till det normala den 1:a juli då vi debiterar dig* en kostnad som täcker perioden från 1:a juli fram till ditt ordinarie debiteringsdatum i juli. Efter detta kommer debiteringarna ske som vanligt.

*Detta rör inte dig som redan har betalat full pris på ditt Viaplay-paket från den 1a juni.

Vad betyder detta för mig som Viaplay Sport eller Viaplay Total kund?

Detta betyder att priset kommer att återgå till det ordinarie, Viaplay Sport 399kr/månad samt Viaplay Total 449kr/månad, från och med 1:a juli. Observera att filmer inte längre ingår för dig som har haft en tillfällig tillgång efter 1:a juli.

När sker nästa dragning?

Från och med den 1:a juli 2020 går priset för ditt nuvarande paket tillbaka till ordinarie pris. Det innebär att vi den 1:a juli 2020 kommer att debitera dig* en kostnad som täcker perioden från 1:a juli fram till ditt ordinarie debiteringsdatum i juli. Observera att dragningen som görs 1a juli blir synlig i Mitt konto mot slutet av juni.

*Detta rör inte dig som redan har betalat full pris på ditt Viaplay-paket från den 1a juni.

Var hittar jag mina kommande debiteringar?

Under ”Mitt konto” hittar du mer information om summa och datum för kommande debiteringar. Detta hittar du genom att logga in på Viaplay och klicka på ”Mitt konto”. Observera att dragningen som görs 1a juli blir synlig i Mitt konto mot slutet av juni.

Jag betalar genom iTunes, vad betyder detta för mig?

Från och med 1:a juli kommer priserna att återgå till ordinarie kostnad även för dig som betalar genom iTunes. För mer information om kommande debiteringar gå till ”Mitt konto”.

Hur genomför jag ändring på mitt paket?

För att ta reda på vad ditt betalningsdatum är, eller för att göra ändringar i ditt Viaplay-abonnemang, gå till Mitt konto när du är inloggad på Viaplay. Önskar du säga upp ditt Viaplay-abonnemang innan ändringen träder ikraft, ska detta ske senast den 28 juni.