Prisjustering Viaplay Total

För att kunna erbjuda dig som kund den bästa möjliga underhållningen justeras nu priset på ditt Viaplay Total paket. Det nya priset startar 25 februari och gäller från och med första betalning efter datumet. Mer information om dina kommande betalningar hittar du under ”Mitt konto” på viaplay.se. Abonnemanget kommer fortsätta som vanligt tills du säger upp paketet eller gör ändringar i utbudet.

Hur gör jag ändringar i mitt abonnemang?
Logga in på vår hemsida viaplay.se. Hovra över ditt namn uppe i det högra hörnet och välj ”Mitt konto” ur menyn som rullar ner. Där kan du hantera dina kontoinställningar samt göra ändringar på ditt paket. Du kan läsa mer om hur du gör ändringar på ditt konto här.

Våra paket med sport:

• Viaplay Sport, 399 SEK. I Viaplay Sport ingår samtliga sportevenemang (exklusive PPV-event) samt serier.
  • Viaplay Total, 449 SEK. I Viaplay Total ingår allt innehåll från sektionerna Film, Serie och Barn samt alla sportevenemang (exklusive PPV-event).

Som aktiv kund kan du när som helst justera ditt innehåll, alla våra paket är utan bindningstid och uppsägningstid. I Viaplay Total och Viaplay Sport ingår rättigheter som Champions League, Premier League, UFC, NHL, Formel 1 och mycket mer.