Rabattkoden kunde inte användas

Har du fått en rabattkod men lyckades inte använda den? Läs mer om vad som gäller vid användning av rabattkoder och vad du bör dubbelkolla innan du testar igen. Läs mer om hur du aktiverar din rabattkod här.

Ditt land

Koden du försöker använda ska gälla för det landet du är bosatt i. Har du exempelvis fått en kod i Sverige kan den enbart appliceras på ett svensk konto med ett svenskt betalmedel. Därför kan vi inte garantera att koder som du har fått i Norge, Danmark eller Finland gäller för ditt svenska abonnemang.

Betalmedel

Du behöver ha ett giltig betalmedel på ditt konto även när du aktiverar en kostnadsfri period. Detta på grund av olika faktorer så som studiorättigheter, regionsinställningar m.m.

Du kommer inte bli att debiterad för din kostnadsfria period när du registrerar din kod. Säkerställ att summan stämmer när du bekräftar köpet.

Har du problem med att lägga till/uppdatera ditt betalmedel? Läs mer här.

Har du redan en aktiv rabatterad period?

Har du fått en rabattkod men har redan en kostnadsfri period igång? Du kan inte lägga till rabattkoden på ditt abonnemang när du redan har en aktiv kampanj pågående om det gäller samma paket du redan har.

Gäller rabattkoden ett annat paket än det du redan har?
När du använder koden kommer ditt nuvarande paket uppdateras genast och din nya rabatterad period startar direkt.

3 för 1 -kampanj

Har du fått mail om 3 för 1 -kampanj? Säkerställ att du försöker använda rabatten på samma mailadress som du mottagit erbjudandet till. Koden gäller bara en specifik mailadress och har du 2 Viaplaykonton kan det bli fel om du försöker använda den på fel konto.

Om du är redan inloggad på ett annat konto, logga ut och testa klicka på länken i mailet på nytt.

Har du flera presentkort som du vill aktivera?

Har du flera presentkort som gäller samma paket? Starta med att aktivera en av dina rabattkoder och börja titta. För att kunna lägga till en ytterligare kod behöver du vänta tills du är inne på din sista rabatterad månad innan du aktiverar kod nummer två.

Har du ett presentkort som gäller ett annat paket än det du redan har? När du väljer att aktivera koden kommer ditt nuvarande pris och paket uppdateras och ditt nya rabatterat abonnemang startar genast.