Rensa cache och cookies

Beroende på vilken Smart TV du använder går du tillväga på olika sätt för att rensa cookies i Viaplay-appen. Om du använder vår applikation i en Android- eller Smart TV (exkl. Panasonic) rensar du genom att logga ut ur appen. Tryck på ”Start” uppe till vänster och välj därefter ”Inställningar” i menyn som rullar ner. Logga ut och sedan in på nytt.

Om du använder en TV av märket Panasonic gör du istället enligt nedan guide:

• Navigera till ”Mitt Viaplay” när du väl är inloggad i appen
  • Tryck in följande kod på din fjärrkontroll: 6881
  • Du ska nu se en dialogruta som meddelar att Cookies har rensats
  • Klicka på ”OK” och starta om applikationen – du får nu logga in i appen på nytt