För mer information om prisåterställningen av Viaplay sport & Viaplay total, klicka här.

Behöver du hjälp?

Sök bland våra frågor och svar om Viaplay!

Rensa cache och cookies

Beroende på vilken Smart TV du använder går du tillväga på olika sätt för att rensa cookies i Viaplay-appen. Om du använder vår applikation i en Android- eller Smart TV (exkl. Panasonic) rensar du genom att logga ut ur appen. Tryck på ”Start” uppe till vänster och välj därefter ”Inställningar” i menyn som rullar ner. Logga ut och sedan in på nytt.

Om du använder en TV av märket Panasonic gör du istället enligt nedan guide:

• Navigera till ”Mitt Viaplay” när du väl är inloggad i appen
  • Tryck in följande kod på din fjärrkontroll: 6881
  • Du ska nu se en dialogruta som meddelar att Cookies har rensats
  • Klicka på ”OK” och starta om applikationen – du får nu logga in i appen på nytt