Avsluta paket

Betalar du via iTunes, Tele2, har Viaplay genom Viasat eller annan TV-leverantör? Välj ditt betalsätt och läs mer om hur du går tillväga nedan. För dig som direkt kund hos Viaplay gör du ändringar eller avslutar ditt paket via Hantera paket.

Avsluta paket
Du kan lätt hantera ditt Viaplay-paket genom att logga in på viaplay.se. För att avsluta ditt paket, behöver du gå in på Mitt konto Hantera paket. Du kommer åt Hantera paket när du klickar på svarta knappen ovan eller går in på viaplay.se och klickar på ditt namn uppe i högra hörnet.

Under Hantera paket ser du alla våra paket och en avsluta knapp vid det paket du har aktivt just nu. För att säga upp abonnemanget, klicka på Säg upp paketet och följ stegen i processen.

När du slutfört uppsägningen, kommer du även få ett mail som en bekräftelse på det. Har du inte mottagit något? Titta även i skräpposten.

Avsluta paket
Har du Viaplay via din TV-leverantör t.ex. Viasat, Com Hem eller Telia? Då behöver du kontakta dem för att göra en uppsägning.

Du som har Viaplay genom din tv-leverantör betalar inget direkt till Viaplay, ifall du inte kompletterar ditt Viasat-utbud med ett Viaplay-paket. Ifall du vill säga upp ditt Viaplay-abonnemang, kan du göra det enkelt via Mitt konto på Viaplay. Du kommer även få ett mail när ditt Viaplay-paket har sagts upp.

Vill du göra ändringar i ditt utbud eller säga upp ditt abonnemang hos din tv-leverantör, behöver du kontakta dem. Din Viaplay access kommer fortsatt vara aktivt tills ditt tv-avtal avslutas.

Avsluta paket
För att avsluta ditt nuvarande abonnemang genom din iPhone/iPad, kan du göra följande:

• Gå in på Inställningar på din mobila enhet och klicka på ditt Apple ID/namn (högst upp) > iTunes & App Store
  • Klicka på ”Apple ID: example@mail.com”, Visa Apple-ID och logga in.
  • Under Prenumerationer kan du hantera dina abonnemang via iTunes och avsluta ditt paket. Efter att ha avslutat ditt Viaplay-paket, kan du fortfarande fortsätta titta tills din betalda period är över.

För mer info hur du gör detta på andra enheter, läs mer här.

Är du osäker om ditt Viaplay-paket betalas genom iTunes? Se på bilden till höger. Detta kan du dubbelkolla via Mitt konto. Vi rekommenderar även att följa stegen ovan och kolla om du har ett Viaplay-abonnemang på ditt Apple-ID för att vara säker.

Avsluta paket
Betalar du för ditt Viaplay-abonnemang genom Tele2 ska alla ändringar gällande paketet göras via dem. Om du vill säga upp Viaplay gör du det via tele2.se/viaplay eller genom att skicka ett sms med STOPP till 72641.

Du kan även läsa mer om hur det funkar genom Tele2 här.

Är du osäker om du har ett Tele2-abonnemang? Se på bilden till höger. Detta kan du dubbelkolla via Mitt konto.