Vad kan vi hjälpa till med?

Du kan också leta bland Vanliga frågor & svar nedan.

Skaffa Viaplay

För att komma igång med Viaplay ska du skapa ett konto, lägga till betalsätt och välja paket. Ifall du önskar att bara hyra eller köpa filmer, behöver du inget aktivt abonnemang.

Vill du veta mer om vilka enheter du kan använda Viaplay med, läs mer här: https://viaplay.se/devices. Du kan även jämföra funktioner på olika plattformar här.

Våra paket

På Viaplay har vi tre olika månadsabonnemang att välja mellan:

• Viaplay – film & serier 109:-/mån (2 veckor kostnadsfritt för nya kunder)
  • Viaplay Sport – serier & sport 399:-/mån
  • Viaplay Total – film, serier & sport 449:-/mån

Observera att engångsköp (hyr- och köpfilm samt PPV-event) ingår inte i paketen.

Ditt paket aktiveras när du bekräftar ditt köp och du kan börja titta. Du kan säga upp paketet när du vill via Mitt konto.

Kostnadsfri provperiod

Är du ny kund, kan du testa vårt film & serie -paket fritt i 2 veckor. Abonnemanget löper automatiskt vidare efter två veckor – avsluta när du vill.

Observera att om du har varit kund hos Viaplay tidigare kan du inte använda erbjudandet. Erbjudandet kan ej kombineras med andra Viaplay-erbjudanden eller abonnemang med sport.

Rabattkod

Har du en rabattkod för ett Viaplay-paket kan du registrera koden här oavsett vilket paket det gäller. Mata in koden i rutan och fortsätt med beställningen. Som ny kund skapa ett konto, annars logga in på ditt nuvarande konto.

Välj ditt betalsätt och aktivera erbjudandet. Ett betalmedel måste alltid anslutas vid köp av paket, även när du har en värdekod. Detta på grund av studiorättigheter och för kontroll att du är över 18 år. Dubbelkolla att summan stämmer innan du godkänner köpet.

Från Mitt konto kan du se dina kommande debiteringar samt göra ändringar i ditt abonnemang.

Har du fått en kod för en gratis hyrfilm? Du behöver inget aktivt abonnemang, läs mer här.

Har du ett Viasat-kanalpaket?

Om du har ett Viasat-kanalpaket genom Viasat eller en av våra partners får du tillgång till Viaplay på köpet. Då måste du aktivera din partnerskap med din kundnummer eller via annan identifieringsmetod.

Du får tillgång till samma innehåll som du har med dina Viasat-kanaler, t.ex. har du Fotboll- och Film- kanaler från Viasat, får du tillgång till alla filmer och fotbollsmatcher via Viaplay. Du aktivera Viaplay här.

Välj din operatör och fyll i information. Observera att har du ett aktivt Viaplay-abonnemang ska du avsluta paketet själv.

Välj betalmetod

Ett betalmedel måste alltid anslutas vid köp av paket, även när du har en värdekod. Detta på grund av studiorättigheter och för kontroll att du är över 18 år. Skulle du uppleva problem med att registrera en betalmetod säkerställ att:

• Kortet är ett Visa eller Mastercard.
  • Kortet är utfärdat av en svensk bank.
  • För Visa-kort behöver ”Verified by Visa” vara aktiverat alternativt ”Mastercard Secure Code” för kort från Mastercard. Kontakta din bank eller undersök på egen hand i internetbanken vid osäkerhet kring detta.
  • Kortet är inte spärrat för internetköp, kontakta banken/utfärdaren för att häva spärren – alternativt gör det på egen hand genom din internetbank.
  • Det saknas/finns för lite pengar på kortet. Även vid start av en provperiod krävs det att minst 1 kr finns på kortet. Summan reserveras och återbetalas sedan i samband med att vi kontrollerar kortets giltighet.

Om du försöker genomföra beställningen från en mobil plattform så prova att istället använda en dator. Om du redan använder en dator, prova i en annan webbläsare.