Sommarkampanj för dig med paketet Viaplay Total

Under sommaren bjuder vi på tre hyrfilmer från Viaplay. Varje värdekod skickas separat till din mail, så har du ännu inte tackat ja till att ta del av våra utskick kan du ändra detta under ”Mitt konto” > ”Min profil”. Koderna är giltiga t o m 31 augusti 2019 och kan bara användas en gång.

För att registrera värdekoden behöver du gå via webbläsaren från en dator (PC/Mac), alternativt via webbläsaren i en mobil eller surfplatta. Välj film, fyll i koden i orderrutan och klicka på ”Använd”. Efter att du hyrt din film dyker den upp under menyvalet ”Mina köpta titlar”, även på plattformar där vi inte erbjuder hyr och köp-filmer. Filmen är tillgänglig för dig att se på hur många gånger du vill under 48 timmar.