Information om Sport Day Pass

Frossa i sport i 24 timmar! Vi erbjuder dig möjligheten att få tillgång till samtliga sportsändningar i tablån under 24 timmar med Sport Day Pass. När du genomfört beställningen kan du snurra igång underhållningen meddetsamma, både eventen som sänds live och de som finns tillgängliga som repriser. Om du vill kan du läsa mer om tillbakaspolning och repriser här.

Dina 24 timmar startar så snart du bekräftat beställningen. Tidsstämpel finns på kvittot som du hittar via Mitt konto > Köphistorik som inloggad på hemsidan viaplay.se.

Priset är 299 kr och du genomför köpet via vår hemsida från en dator – därefter är det fritt fram att använda tjänsten på våra övriga plattformar. För att få en överblick av enheterna vi stödjer kan du klicka här.

Har du spanat in vårt sändningsschema? Kanske finns det redan nu en rad event som intresserar dig? Beställ ditt Sport Day Pass här.