Stjärnmarkera filmer, serier och event

På Viaplay kan du stjärnmarkera de filmer, serier eller sportevent som du tycker är extra bra eller vill komma ihåg att kika på vid ett senare tillfälle. Innehållet du markerar finner du sedan i menyn under Stjärnmärkt på samtliga Viaplay-enheter.

Stjärnmarkera genom att gå in på sidan för materialet och klicka på den lilla stjärnan. Är du inloggad i Viaplay-appen genom en mobil enhet får du dessutom en påminnelse 5 minuter innan matchstart om du stjärnmarkerat ett sportevent, förutsatt att du har notiser påslaget för Viaplay. Värt att notera är att det i nuläget inte är möjligt att stjärnmarkera serier genom Apple TV.

Tips: Har du/ska du beställa en hyrfilm eller köpfilm behöver du först beställa och stjärnmarkera innehållet på en plattform där vi erbjuder hyr- och köpfilm. På så vis dyker titeln eller eventet upp i stjärnmärkt-listan även på enheter där vi inte erbjuder köp. Se vilka enheterhyr- och köpfilmer finns tillgänliga på här.

STJÄRNMARKERA BARNINNEHÅLL
Det går inte att stjärnmarkera via menyvalet ”BARN”. För att stjärnmarkera barnutbudet kan du istället söka på en specifik titel, alternativt gå via kategorin SERIER > Barnserier eller FILM > Barnfilmer.