Vad kan vi hjälpa till med?

Sök bland våra frågor och svar om Viaplay!

Du kan också leta bland Vanliga frågor & svar nedan.

Svartsjön

Svartsjön är en samproduktion mellan Viaplay och TV3 Sverige, Danmark och Norge. Serien är i åtta delar och hade sin premiär den 20 oktober 2016. Säsong 2 släpps hösten 2018. Premiärdatum: to be announced.

I detta talangspäckade drama får vi i de svenska rollerna se stjärnskott som Filip Berg, från storfilmen En man som heter Ove, rising star-hyllade Aliette Opheim från Tjockare än vatten, Valter Skarsgård från Portkod 1321 och Anna Åström från Viva Hate och Vi.

Serien utspelar sig på en övergiven skidort dit en grupp ungdomar med hemliga önskningar och dolda agendor reser. Den trevliga resan förbyts snart till ett spänningsdrama med en rad oförklarliga och våldsamma händelser. Svartsjön är en spännande kombination av element från den klassiska whodunnit-thrillern och ett mer ungdomligt och mystiskt universum, inramat av den vackra men karga skandinaviska naturen i norr. Förutom de svenska skådespelarna ser vi spännande danska och norska namn som Sarah-Sofie Boussnina (Bron) och Nils-Ole Oftebro (Mammon).

Var den här artikeln till hjälp? 1
Kontakta oss