UFC 246: McGregor vs. Cerrone

Natten mellan 18:e och 19:e är det äntligen dags för Conor McGregor att återkomma i oktagonen efter den storslagna fighten mot Khabib Nurmagomedov. Denna gång ställs han mot den rutinerade Cowboyn, Donald Cerrone, som är rankad nr. 5 i lättvikts divisionen.

Hur ser jag galan?

Galan säljs enbart som Pay-per-view på Viaplay och kostar 499:-. För att kunna se hela eventet ska du köpa galan separat, du kan köpa galan här.

Du kan se fighten på en enhet åt gången, vill du byta enhet mitt i sändning måste du först stänga av den innan du kan starta den på nytt. Här kan du läsa mer om de enheter vi finns på.

Varför är detta ett PPV?

Enligt vårt avtal med UFC kommer ett mindre antal event visas som PPV varje år. Det kommer inte vara lika många event som i exempelvis USA, utan färre än en handfull galor kommer att presenteras på detta vis. Majoriteten av alla UFC-galor kommer att ingå i våra sportpaket.

När börjar galan?

Galan startar natten till söndag den 19:e januari med starttid kl. 01:00.

Hur mycket visas av galan?

Detta PPV inkluderar både underkort och givetvis huvudfighten.

Kan jag välja svenska eller amerikanska kommentatorer?

Eventet kommer finnas med både svenska och amerikanska kommentatorer och valet är helt ditt.

Nere i högra hörnet hittar du ”Talrutan”, klicka där för att välja språk. Se bilden nedanför:

Kan jag se eventet i efterhand?

Om du har köpt eventet kan du se det så många gånger du vill i 48 timmar efter sändningen har startat.

Jag upplever problem med att köpa eller spela upp evenemanget. Vad kan jag göra?

För att läsa mer om betalkort och betalningar på Viaplay kan du klicka här. Om det istället är uppspelningen av materialet som inte lyckas kan du klicka här, och därefter klicka på den enhet som du använder. Skulle du behöva komma i kontakt med kundservice kan du klicka på den gröna rutan med texten Kontakta oss” här på sidan, eller skriva till oss på sociala medier.