Så kan du se vårt innehåll i Ultra HD 4K

Vi visar Ultra HD 4K!

Vi erbjuder visst innehåll i Ultra HD 4K. Ultra HD 4K har 4 gånger högre upplösning än våra filmer och serier i 1080p och är 9 gånger skarpare än våra vanliga sportsändningar i 720p . Högre upplösning, fler färgnyanser, högre bitrate – sammantaget en helt ny nivå av skärpa.

Vad behövs för att streama i Ultra HD 4K?

• Ultra HD TV
  • Internetanslutning på minst 25 Mbps (vi rekommenderar 100 Mbps)
  • Någon av följande enheter:
    ¤ Apple TV 4K
    ¤ Chromecast Ultra. Ansluten med nätverkskabel samt inställd på 50Hz. Läs hur du gör här.
    ¤ Microsoft Edge browser. För att streama i 4K krävs en HDMI-anslutning som är kompatibel med HDCP 2.2 eller en inbyggd skärm som kan visa innehåll i 4K samt  7:e generationens Intel Core-processor.

Ambitionen är att i framtiden kunna erbjuda Ultra HD 4K på så många enheter som möjligt. Vid förändringar eller nytillskott kommer vi uppdatera denna sida.

Vilket sportinnehåll kan jag se i Ultra HD 4K?
I vår tablå erbjuder vi två olika strömmar till utvalda event. Den ena strömmen är vår ordinarie sändning som sänds ut i 720p, medans den andra som benämns med ”Ultra HD” sänds i Ultra HD 4K.

Vi erbjuder utvalda event från följande sporter:

• Formula 1
  • Champions League
  • Premier League

Vilka filmer och serier kan jag se i Ultra HD 4K?
Just nu erbjuder vi följande titlar i Ultra HD 4K (för tillfället inte AppleTV 4K):