Undertexter till Apple TV via Airplay

Det finns två metoder att ta till för att få fram önskat textspår, beroende på vilken generation av Apple TV du använder. Börja först och främst med att spela upp valfri serie eller film.

Om du har en silvrig fjärrkontroll håller du bara inne mittenknappen (Select) en kort stund, så visas textalternativen uppe i det högra hörnet.

Har du istället en fjärrkontroll som ser ut på detta vis så sveper du med fingret nedåt över touchplattan. Gå därefter ett snäpp åt höger och välj ”Subtitles”. Där kan du slå på önskat textspår.