Uppdatera iOS-versionen på din iPad/iPhone

För att få tillgång till de senaste uppdateringarna av Viaplay-appen rekommenderar vi att du har den senaste iOS-versionen installerad.

Viaplay-appen underhålls inte längre på enheter med iOS-version 8 eller tidigare. Har du iOS 8 så kan du fortsatt nyttja Viaplay, men vi kommer inte skicka några nya uppdateringar av appen till denna.

Så, för att ta del av de allra senaste funktionerna av Viaplay-appen, rekommenderar vi att du har uppdaterat din enhet till iOS 12.

Du kan uppdatera din iPhone eller iPad till den senaste versionen av iOS trådlöst eller med iTunes. Följ stegen här.