För mer information om prisåterställningen av Viaplay sport & Viaplay total, klicka här.

Behöver du hjälp?

Sök bland våra frågor och svar om Viaplay!

Uppdatera mjukvaran i Samsung

Det är oftast mest fördelaktigt att uppdatera mjukvaran till Smart TV’s manuellt genom att ladda ner senaste uppdateringen direkt från Samsungs hemsida: //www.samsung.com/se/support/download/supportDownloadMain.do

• Mata in ditt modellnummer och sök efter din specifika modell.
  • Ladda ner den senaste filen under firmware och öppna upp filen, ofta är den komprimerad och behöver packas upp.
  • Flytta över den till en USB-sticka och placera den i root-mappen (x:/).
  • Stoppa därefter in USB-stickan i din TV och navigera till Support bland menyalternativen. Välj systemuppdatering.