Uppdatera mjukvaran i Philips

För att säkerställa att du har den senaste mjukvaran i din TV kan det vara bra att uppdatera manuellt med en USB-sticka från Philips hemsida.

• Besök //www.philips.co.uk/content/B2C/en_GB/support-home/support-software-and-drivers.html#card=SOUND_AND_VISION_GR%3ATELEVISIONS_CA
  • Sök efter din TVs modellnummer i sökfältet och bläddra ner till ”Software & Drivers”
  • Välj ”Download file” under ”Software update”
  • Högerklicka på .zip-filen och välj ”Extrahera” och flytta de extraherade filerna till en tom USB-sticka

När du har gått igenom dessa steg startar du upp din TV och kopplar in USB-stickan i en ledig USB-port. Uppdateringen kommer automatiskt att visas på skärmen – välj då ”Uppdatera/Update” om alternativet finns, vissa modeller kräver inte detta.

Inom cirka 15 minuter bör uppdateringen vara klar och Philips logotyp visas på skärmen. Innan detta är det fullt normalt att skärmen blir svart till och från. När du ser Philips logotyp stänger du av och sätter på din TV. Uppdateringen är nu klar!