Vad kostar Viaplay?

Vi har tre olika paket som du kan välja på för att ta del av Viaplay. Samtliga abonnemang är utan bindnings- och uppsägningstid, vilket gör det enkelt för dig att ändra ditt utbud när du så önskar. Paketalternativen att välja bland är som följer:

• Viaplay Total för 449 kr/månad. Hela utbudet av serier, film, barnunderhållning och sport.
  • Viaplay Sport för 399 kr/månad. Allt utom film. Du får hela utbudet av serier, barnserier och sport.
  • Viaplay för 109 kr/månad, 2 veckors provperiod för nya kunder. När du vill titta på massor av serier och film.

För att läsa mer om och starta upp det paket som passar dig bäst så kan du klicka här.

Har du ett aktivt paket i dagsläget som du vill upp- eller nedgradera? Läs om hur du går tillväga här.
Försöker du beställa något av våra paket men möts av meddelandet att kortet inte kan verifieras? Klicka här för att läsa mer.