Varför bara unna sig EN film då och då?

Älskar du filmer och serier? Det gör vi också. Hos oss kan du titta obegränsat för 109:-/månad. Serier, film och barnens favoriter. Vi jobbar hårt för att kunna ge dig de där filmerna och serierna du läst eller hört om – de bästa på marknaden helt enkelt. Det enda som inte ingår är hyrfilmerna som nyligen gick på bio. Vi får nämligen inte inkludera dem i ett månadspaket av rättighetsskäl.

Om du vill, guidar vi dig i ditt tittande så att du hittar både nya och gamla favoriter. Hos oss ska det finnas något för alla – stor som liten. Titta på liten skärm med dator, mobil eller platta, eller stor skärm med Smart TV, Chromecast, spelkonsol eller Apple TV. Välj att titta online eller offline – helt utan internet. Någon bindningstid behöver du inte oroa dig över – du bestämmer själv hur länge du stannar hos oss.

Testa två veckor helt fritt och titta precis hur mycket du vill!

Skaffa Viaplay serier och film här.