Varför saknas enstaka avsnitt i en säsong?

Det kan finnas olika anledningar till att en serie saknar enstaka avsnitt, de vanligaste orsakerna är listade nedan.

• att avsnittet pga rättighetsskäl endast får finnas uppe under en begränsad period, mellan 7-30 dagar. Du ser då en nedräkning vilken visar hur många dagar avsnittet kommer finnas kvar.
  •  avsnitt kan ibland försvinna pga tekniska fel.
  • att en eller flera personer som medverkar i avsnittet inte vill att det ska visas mer, kan förekomma i realityserier.

Om du skulle upptäcka att det saknas avsnitt som inte försvunnit pga rättighetsskäl kan du kontakta kundservice för att få hjälp att reda ut varför avsnittet saknas. Klicka då på den röda rutan ”Kontakta oss” till höger i fönstret.