Vad är skillnaden mellan Viaplay och Viafree?

Till skillnad från Viaplay är Viafree en reklamfinansierad streamingtjänst som således är gratis för användare. Men vill du se sport, filmer och Viaplay-exklusiva serier är det fortfarande Viaplay som gäller.

Vart hittar jag Viafree?
Tjänsten finns tillgänglig på webben: viafree.se. Du kan även ladda ner Viafree-appen till din iOS- eller Android-enhet.

Har du fler frågor om Viafree? Klicka här: https://www.viafree.se/info/fragor-och-svar