Viaplay Fighting

Var hittar man kommande events?
Några dagar innan eventet sänds hittar du eventet i tablån. Du kan dessutom aktivt välja kategorin “Boxing” eller “MMA” för att endast se dessa events. Kika även gärna på schemat här nedan.

I vilka paket inkluderas fighting-rättigheterna?
Fighting ingår i paketen Viaplay Sport och Viaplay Total. Du kan läsa mer om vad som ingår i respektive paket här. Ett fåtal särskilda event per år visas endast som Pay Per View, på så vis kan vi erbjuda exklusiva sportevent som ett tillägg till vårt ordinarie utbud. Detta innebär att du inte behöver abonnera på Viaplay, utan du betalar endast för det specifika eventet. Alla våra Pay Per View-event prissätts individuellt. Besök viaplay.se/ppv för aktuella och kommande PPV-evenemang.

Hur kan jag se fighterna i efterhand?
Genom PC/Mac, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV’s samt surfplattor/smartphones med iOS/Android har du möjligheten att titta på eventen 48 timmar efter sändningsstart. Vi erbjuder även en tillbakaspolningsfunktion på vissa plattformar. Läs mer om funktionerna genom att klicka här.

Du som har Viaplay Sport eller Total-paketet har följande event att se fram emot:

16. februari DRAAIBOEK Boxing Fight Night (Sauerland)
16. februari Saidi vs Torosyan (Sauerland)
16. februari Cage Warriors 101: Barnett vs Ventre
18. februari UFC Fight Night: Ngannou vs. Velasquez
23. februari UFC Fight Night: Blachowicz vs. Santos
02. mars Havnaa vs Rashid (Sauerland)
02. mars Cage Warriors 102: Webb vs Robertson
03. mars UFC 235: Jones vs Smith
09. mars Cage Warriors 103: Bak vs Trueman
10. mars UFC Fight Night: Lewis vs Dos Santos
16. mars UFC Fight Night: Till vs Masvidal

Kommande pay-per-view event:

Ovanstående schema är preliminärt och uppdateras löpande med kommande fighter. Du hittar eventen i vår sporttablå: //viaplay.se/sport, någon dag innan eventet sänds.