Vad kan vi hjälpa till med?

Du kan också leta bland Vanliga frågor & svar nedan.

Viaplay Fighting

Var hittar man kommande events?
Några dagar innan eventet sänds hittar du eventet i tablån. Du kan dessutom aktivt välja kategorin “Boxing” eller “MMA” för att endast se dessa events. Kika även gärna på schemat här nedan.

I vilka paket inkluderas fighting-rättigheterna?
Fighting ingår i paketen Viaplay Sport och Viaplay Total. Du kan läsa mer om vad som ingår i respektive paket här. Ett fåtal särskilda event per år visas endast som Pay Per View, på så vis kan vi erbjuda exklusiva sportevent som ett tillägg till vårt ordinarie utbud. Detta innebär att du inte behöver abonnera på Viaplay, utan du betalar endast för det specifika eventet. Alla våra Pay Per View-event prissätts individuellt. Besök viaplay.se/ppv för aktuella och kommande PPV-evenemang.

Hur kan jag se fighterna i efterhand?
Genom PC/Mac, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV’s samt surfplattor/smartphones med iOS/Android har du möjligheten att titta på eventen 48 timmar efter sändningsstart. Vi erbjuder även en tillbakaspolningsfunktion på vissa plattformar. Läs mer om funktionerna genom att klicka här.

Du som har Viaplay Sport eller Total-paketet har följande event att se fram emot:

25. oktober ONE: Dawn of Valor
26. oktober UFC Fight Night: Maia vs. Askren (MMA)
26. oktober Cage Warriors 109: Herbert vs. Carrizosa (MMA)
31. oktober PFL9: Playoff (MMA)
03. november Canelo vs. Kovalev (Boxing)
03. november UFC 244: Masvidal vs. Diaz (MMA)
08. november ONE: Masters of Fate
09. november UFC Fight Night: Dos Santos vs. Volkov (MMA)
09. november Cage Warriors 110: McKee vs. Foss (MMA)
16. november ONE: Age of Dragons
16. november Thanderz vs. Ramos / Havnaa vs. Sands (Boxing)
17. november UFC Fight Night: Blachowicz vs. Jacare (MMA)
22. november ONE: Edge of Greatness
22. november Cage Warriors 11: Webb vs. Frederick (MMA)

Kommande pay-per-view event:

Ovanstående schema är preliminärt och uppdateras löpande med kommande fighter. Du hittar eventen i vår sporttablå: //viaplay.se/sport, någon dag innan eventet sänds.