Viaplay Fighting

Var hittar man kommande events?
Några dagar innan eventet sänds hittar du eventet i tablån. Du kan dessutom aktivt välja kategorin “Boxing” eller “MMA” för att endast se dessa events. Kika även gärna på schemat här nedan.

I vilka paket inkluderas fighting-rättigheterna?
Fighting ingår i paketen Viaplay Sport och Viaplay Total. Du kan läsa mer om vad som ingår i respektive paket här. Ett fåtal särskilda event per år visas endast som Pay Per View, på så vis kan vi erbjuda exklusiva sportevent som ett tillägg till vårt ordinarie utbud. Detta innebär att du inte behöver abonnera på Viaplay, utan du betalar endast för det specifika eventet. Alla våra Pay Per View-event prissätts individuellt. Besök viaplay.se/ppv för aktuella och kommande PPV-evenemang.

Hur kan jag se fighterna i efterhand?
Genom PC/Mac, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV’s samt surfplattor/smartphones med iOS/Android har du möjligheten att titta på eventen 48 timmar efter sändningsstart. Vi erbjuder även en tillbakaspolningsfunktion på vissa plattformar. Läs mer om funktionerna genom att klicka här.

Du som har Viaplay Sport eller Total-paketet har följande event att se fram emot:

22. november ONE: Edge of Greatness
22. november Cage Warriors 11: Webb vs. Frederick (MMA)
23. november Copenhagen vs. Berlin (Boxning)
27. november Rankin vs. Berghult (Prize Boxing Promotions)
30. november Monte Carlo Showdown: Butaev vs. Besputin (Matchroom Boxing)
06. december ONE: Mark of Greatness
07. december Superior Challenge 20 (MMA)
08. december UFC Fight Night: Overeem vs. Harris (MMA)
15. december UFC 245: Usman vs. Covington (MMA)
21. december UFC Fight Night: Ortega vs The Korean Zombie (MMA)

Kommande pay-per-view event:

07. december PPV: Joshua vs. Ruiz 2 – mer info kommer senare

Ovanstående schema är preliminärt och uppdateras löpande med kommande fighter. Du hittar eventen i vår sporttablå: //viaplay.se/sport, någon dag innan eventet sänds.