Vad kan vi hjälpa till med?

Du kan också leta bland Vanliga frågor & svar nedan.

Viaplay Presentkort

Nu kan du köpa ett presentkort till Viaplay från utvalda butiker runt landet! Köp Viaplay till dina nära och kära eller skäm bort dig själv med underhållning med eller utan sport. Korten finns att köpa på bl.a. Circle K, Pressbyrån och 7-eleven. Både Viaplay (serie & film, 109;-/mån) och Total (serie, film & sport, 449;-/mån) paket finns att köpa som presentkort.

Presentkortet gäller för både nya och befintliga kunder. Är du ny kund, kan du använda koden och skapa ett konto här. Skriv in din kod och epost adress som du vill skapa ditt Viaplay-konto med. Observera att du ska lägga till ett betalsätt på kontot, men blir inte debiterad under den fria perioden. Du kan även använda koden på ett befintlig konto med att skriva in epost adressen till ditt konto och följa stegen.

Du hittar koden på baksidan av kortet och den ska skrapas fram. Presentkortet är giltig bara i landet du köpte den från. Köpet gäller ett år från köpsdatum.

Abonnemanget fortsätter för vanligt pris efter den rabatterade perioden om du inte avslutar paketet. Mer info hittar du också på vändsidan på presentkortet.