Viaplays Fighting-paket

Vilket innehåll inkluderas i fightingpaketet?
UFC, Nordic Fight Night, Sauerland Event, Matchroom, IMG och en rad andra rättigheter inom kampsport. Du får också tillgång till över 100 timmar dokumentärer och serier om fighting. Ett fåtal särskilda event per år visas endast som Pay Per View. På så vis kan vi erbjuda exklusiva sportevent som ett tillägg till vårt ordinarie sportutbud. Läs mer om PPV här.

Hur hittar man innehållet som inkluderas i paketet?
Gå in via fliken “Sport” och välj kategorin “Viaplay Fighting”. Då får du en översikt över serier och dokumentärer som ingår i ditt paket.

Var hittar man kommande events?
Några dagar innan eventet sänds hittar du eventet i tablån. Du kan dessutom aktivt välja kategorin “Boxing” eller “MMA” för att endast se dessa events. Kika även gärna på schemat här nedan.

I vilka paket inkluderas fighting-rättigheterna?
Användare som har Viaplay Sport eller Viaplay Total-paketet kommer att ha tillgång till fighting-eventen tillsvidare. Vi meddelar dig som kund minst 30 dagar innan några eventuella förändringar sker. Du som endast har Viaplay Fighting-paketet, kan också välja Serier och Film för + 99 kr extra per månad.

Hur kan jag se fighterna i efterhand?
Genom PC/Mac, PS3/PS4, Apple TV, Chromecast, Smart TV’s samt surfplattor/smartphones med iOS/Android har du möjligheten att titta på eventen 48 timmar efter sändningsstart. Vi erbjuder även en tillbakaspolningsfunktion på vissa plattformar. Läs mer om funktionerna genom att klicka här.

Du som har Viaplay Sport, Total eller Fighting-paketet har följande event att se fram emot:

18 april Press conference: Wallin vs Granat    (Sauerland)
20 april Weigh in: Wallin vs Granat    (Sauerland)
20 april Weigh in: Barboza vs Lee    (UFC)
21 april Frampton vs Donaire    (Frank Warren Boxing/IMG)
21 april Khan vs Greco    (Matchroom Boxing)
22 april UFC Fight Night: Barboza vs Lee    (UFC)
28 april Abraham vs Nielsen    (Sauerland)
28 april Cage Warriors 93
13 maj UFC 224: Nunes vs Pennington    (UFC)

Ovanstående schema är preliminärt och uppdateras löpande med kommande fighter. Ni hittar eventen i vår sporttablå: //viaplay.se/sport, någon dag innan eventet sänds.

Skaffa Viaplay Fighting HÄR.

Följ stjärnor som Alexander “The Mauler” Gustafsson & Conor McGregor här på Viaplay!

the mauler SE new picture bank