Upplever du problem när du tittar via Chromecast? Läs mer här.

Behöver du hjälp?

Sök bland våra frågor och svar om Viaplay!

Se dina Viasat-kanaler på Viaplay

Är du registrerad hos oss som kund genom Viasat får du tillgång till ett urval av dina TV-kanaler direkt i Viaplay-appen och på webben. Du kan titta live eller starta om ett program från början upp till 48 timmar senare, med undantag för vissa kanaler och program som vi pga rättighetsskäl inte får visa i efterhand.

Kanalerna finns tillgängliga på vår hemsida genom PC och Mac, samt i våra appar på flertalet plattformar. För en bättre överblick på vilka plattformar du kan se kanaler från, läs mer här under fliken ”kanaler”.

Ibland kan du som tittar på kanalerna genom Safari uppleva att den verkliga tiden inte stämmer överens med tidslinjen, vilket i sin tur leder till att du inte kan spola i spelaren. Om detta händer, gå ur strömmen och starta den på nytt så kommer det att fungera fint igen.

Har du inte registrerat dig som Viasatkund ännu? Då kan du göra det här: https://signup.viaplay.se/. Är du registrerad men saknar menyvalet ”Kanaler” så dubbelkolla att du är inloggad med rätt e-postadress.

Utbudet du har tillgång till i kanalmenyn speglar ditt Viasat abonnemang, för mer information kring detta rekommenderar vi att du kontaktar din TV-leverantör.