Videon buffrar

Om du upplever att videon buffrar och/eller att uppspelningen stannar upp, vänligen se över följande:

Är internetuppkopplingen stabil för tillfället? Besök Bredbandskollen och starta mätningen – för HD-material rekommenderar vi minst 10Mbit/s och för SD-material minst 3Mbit/s.

Testa att starta om din router. Om du använder en trådlös anslutning (wifi) försök med en kabel istället. Har du flera enheter anslutna till samma nätverk kan du även prova att koppla från dem, så att du endast har enheten du vill streama från uppkopplad.

Skulle inget av ovanstående hjälpa så kan du prova att spela upp innehållet i en annan webbläsare. Läs om vilka webbläsare vi rekommenderar här.