Vilka webbläsare rekommenderar ni?

För att få den bästa upplevelsen när du tittar på serier, filmer och sportevent rekommenderar vi webbläsarna Google Chrome, Safari, Edge eller Mozilla Firefox.

Tidigare har man kunnat nyttja webbläsaren Internet Explorer. Man behövde då ladda hem och installera mediaspelaren Microsoft Silverlight som är ett externt plugin-program. Microsoft har sedan en tid tillbaka slutat utveckla Silverlight-spelaren, vilket har lett till att vi inte längre stödjer webbläsaren Internet Explorer. I andra webbläsare finns en förinstallerad spelare, så där behövs ingen plugin.

I vår egen spelare sänder vi våra sportströmmar i hela 50 FPS (bildrutor/s), i stället för 25 FPS i Microsoft Silverlight. Det ger ett betydligt finare flyt i bilden och adderar det lilla extra för en ännu bättre upplevelse. Särskilt i fartfyllda sportevent med snabba panoreringar!

Om du använder en PC med Windows 7 eller 8 rekommenderar vi:

Google Chrome, klicka här för att hämta.
Mozilla Firefox, klicka här för att hämta.

Om du använder en PC med Windows 10 rekommenderar vi:

Edge – denna är förinstallerad i din dator.
Google Chrome, klicka här för att hämta.
Mozilla Firefox, klicka här för att hämta.

Om du använder en Mac rekommenderar vi:

Safari – denna är förinstallerad i din dator.
Google Chrome, klicka här för att hämta.
Mozilla Firefox, klicka här för att hämta.