Vilka webbläsare rekommenderar ni?

För att kunna titta på vårt innehåll på datorer ska du använda någon av de följande webbläsarna: Google Chrome, Safari, Edge eller Mozilla Firefox.

I de webbläsare vi stödjer visas våra sportsändningar i hela 50 fps (bildrutor/s) Det ger dig ett finare flyt i bilden och adderar det lilla extra för en ännu bättre upplevelse särskilt i fartfyllda sportevent. Med film och serier har 25 fps som standard.

Tidigare har man kunnat nyttja Internet Explorer. Microsoft har sedan ett tag tillbaka slutat utveckla Silverlight-spelaren, vilket har lett till att vi inte längre stödjer webbläsaren Internet Explorer.