Vill du se Premier League? Läs mer här.

Premier League-säsongen kommer äntligen tillbaka den 17/6 och Viaplay visar alla 92 matcher live!

Vilket paket behöver jag för att se Premier League?

Du kan se Premier League med något av våra sport-paket. Läs mer om paketen och skaffa ett här.

Vilka enheter kan jag använda?

Du kan se Premier League på exempelvis en dator, Smart TV, smartphone eller surfplatta. Du hittar en lista på alla enheter vi stödjer här.

Du kan se på matcherna live på två olika enheter samtidigt. Utöver det kan du registrera upp till fem enheter på ditt konto. Läs mer om det här.

Kan jag se på matcherna i efterhand?

Ja! Alla matcher finns tillgängliga i 48 timmar efter att live-sändningen har slutat. Du kan se vilka enheter som stödjer denna funktion här.

Kommer man kunna se matcher med inspelat publikljud?

Ja, du kommer kunna välja en ström med tillagt publikljud. Om du hellre vill se matchen utan publikljud så erbjuder vi ett alternativ till det också. Du hittar båda strömmarna i vårt sportschema.