Uppdatering av villkor och sekretesspolicy

Vår nya sekretesspolicy träder i kraft den 25 maj och våra allmänna villkor den 11 juni 2018.

Vi har skickat ett mail till de användare som någon gång varit kunder/registrerat ett användarkonto – alltså även de som inte har något aktivt abonnemang för tillfället.

Har du ett aktivt paket kommer varken ditt utbud eller pris att påverkas. Om du vill läsa igenom de nya uppdateringarna kan du klicka nedan:

Ny sekretesspolicy
Nya allmänna villkoren